Hiánypótló konferencia és webinárium a tervezői művezetésről

2018. február 01. (csütörtök) 9:00-16:00
Az egyszerű bejelentéshez kötődő tervezői művezetés gyakorlatához is sok hasznosat tanulhat az építész a február elsején megrendezendő konferencián.
A 2017. évi rendezvényhez hasonlóan országos webinárium-konferenciára kerül sor, melynek egyik helyszíne Székesfehérvár, Szabadművelődés Háza (Fürdősor 3.)
A konferencián való részvétel kamaránk tagjainak, nyilvántartottainak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.Tervezői művezetés – Konferencia + országos webinárium a szakszerű-jogszerű tervezői művezetésről a családi ház bejelentéseknél
Konferencia: Flamenco hotel, webes közvetítéssel és konzultációval a területi kamaráknál és interneten, interaktív módon - kérdések feltehetők elektronikusan
Téma: a bejelentés által előírt kötelező tervezői művezetés, felelősségbiztosítás, településképi arculati kézikönyv, 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése és kivitelezése

Időpont: 2018. február 1., 9.00–16.00
Helyszín: Hotel Flamenco Budapest (XI. kerület, Tas vezér u. 3-7.)  + vidéki helyszínek
Részvételi díj (Budapesten és Győrött): bruttó 3 000 Ft (A részvételi díj étkezési szolgáltatást tartalmaz.)
Akkreditáció: 2 pont (MÉK 2017/255) a helyszíni és az online, továbbképzési pontot igénylő résztvevők számára egyaránt

Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére helyszínt biztosít, ahol a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn, ingyenesen nézhető meg, de előzetes regisztráció itt is szükséges!
Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2 000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni! A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!)
A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges!
A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre.
Az online résztvevő kollégákat pár nappal a konferencia előtt, email-ben fogjuk értesíteni a szükséges tudnivalókról, hozzáférhetőségről.

Vidéki helyszínek:

Békéscsaba (ingyenes), helyszín később hirdetve
Győr (3.000,- ft), Leier City Center, 9024 Győr, Hunyadi János utca 14.
Nyíregyháza (ingyenes), SZSZBMÉK tárgyaló, 4400 Nyíregyháza, Őz u. 21.
Pécs (ingyenes), Pécsi Tudományegyetem, 7624 Pécs, Boszorkány út 2. A-015 terem
Székesfehérvár (ingyenes), Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.
Szolnok (ingyenes), Tisza Mozi, 5000 Szolnok, Templom út 4.

További információ a tervlap.hu oldalán.
Előzetes programtervezet (változtatás jogával) a mellékletben:

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája