Kortárs formák a tetőn

2021. február 17. 9:00 – 16:15 (Online továbbképzés)
Korszerű műszaki megoldásoktól a hasznosított zöldtetőkig, lapostetők és magastetők építése ma és holnap.A képzés célja lapos és magastetők esetén a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra irányítani, valamint ajánlásokat adni ezek elkerülésére a tető teljes rétegrendjének kialakítását górcső alá véve (szigetelés, tetőáttörések, tetőburok). A lapostetők témájának feldolgozása során nem mehetünk el a jövő tetőivel szembeni elvárások áttekintése mellett sem. Vízió a napenergiát hasznosító zöldtető!


Az online képzés során ezúttal Haraszti László, okl. építészmérnök, okl. igazságügyi szakértő, Horváth Sándor, Széchenyi–díjas okl. építészmérnök, BME Épületszerkezetek tanszék egyetemi adjunktusa, Kóbor Csaba, alkalmazástechnikai tanácsadó és Rácz István, okl. építészmérnök segítik az eligazodást a témában.
Részvételi feltételek:
Egyénileg bárhonnan elérhető díjmentesen a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) interneten keresztül. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a képzést követően e-mail-ben elküldött teszt helyes kitöltése a kamarai pont megszerzésének feltétele.
Továbbképzési pontérték: MÉK 1,5 pont (2021/10)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája