2013-01-10

Kedves Kolléganők, Kollégák !

Közeledik a báli szezon, mellékelem a Fejér megye gazdasága bálra és a Mérnöki kamarai bálra vonatkozókat. Kérlek Benneteket, amennyiben részt kívántok venni a Fejér megye gazdasága bálon - ott társszervezők is vagyunk, mely egy 8-10 fős saját  asztaltársaság szervezésében kimerül - , azt jelezzétek kamaránk felé is.
(Természetesen a mellékelt "Visszajelzési" dokumentumot értelemszerűen el kell küldeni.)
Kamaránk az alábbi felhívást kapta:
Fejér megye gazdasága bálját szervezi a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, együttműködve a Magyar Közgazdasági Társaság Fejér Megyei Szervezetével, a Fejér Megyei Agrárkamarával, a Fejér Megyei Építészek Kamarájával és a Fejér Megyei Mérnöki Kamarával.
A kamara a gazdaság és közélet szereplőit, partnereit hívja társszervezőkkel a programra. Nagy megtiszteltetés lenne számunkra, ha a 2013. évi bálon vendégeink között üdvözölhetnénk Önt és kedves partnerét.
Asztaltársaságokat is szívesen fogadunk, az ültetésnél minden vendég egyedi igényeit figyelembe vesszük.
Fejér megye gazdasága bálja : 2013. január 26. (szombat), 19,00 óra.
Töltsön el egy kellemes hangulatú estét  Fejér megye gazdasági szereplői körében, a Hotel Magyar Király szállodában.
Részvételi díj: 14.500 Ft+27% ÁFA/ fő (utalandó: 18.415 Ft/fő).
A részvételi díj tartalmazza: üdvözlő ital, büfé vacsora, éjféli menü, asztalra elhelyezett italok, tombolasorsjegy. A részvételi díjat a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Közhasznú Nonprofit Kft. UniCredit Bank Zrt-nél vezetett 10970007-00000003-12210014 sz. bankszámlájára történő utalással kérjük teljesíteni.
Amennyiben meghívásunkat elfogadja,a szervezés és a rendezvény előkészítése érdekében várjuk szíves visszajelzését a mellékelt jelentkezési lapon.

Üdvözlettel: Németh László

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája