2013-01-18 (Saját adatlap szerkesztése)

Kedves ..................!

Új honlapunkat hamarosan minden megyei város honlapján egy "banner" elhelyezésével közvetlenül elérhetővé tesszük, ezáltal is növelve weboldalunk látogatottságát. Szeretnénk ha kamaránk tagjai ezáltal is nagyobb figyelmet kapnának, nem csak a honlapunk látogatói, de a keresőprogramok szempontjából is.


Korábbi levelemben már jeleztem, hogy a névjegyzékben, illetve a tervezők, szakértők menüpontban minden tagunknak biztosítunk egy oldalt személyes bemutatkozásra, ahol a portréfotó és elérhetőségek mellett, honlapcím, referenciafotók, illetve portfólió elhelyezésére is lehetőség van.

A később közölt felhasználónévvel (mindenkinek a saját neve) és jelszóval bejelentkezve




megtekinthetitek az adatlapotokat, az Adataim módosítása menüben pedig kibővíthetitek az adatokat elérhetőségeitekkel, illetve egy portréképet és egy portfólió fájlt (max. 20 Mb) tölthettek fel. A Portfólióm módosítása menüben referenciafotók feltöltésére van lehetőség (max. 10 Mb). A feltöltött, módosított anyagokat az Adatlapom menüben ellenőrizhetitek.



A személyes oldalra való belépéshez szükséges információk:

Felhasználónév: ................................   (saját név)
Jelszó: 8haDR4zE


Személyes adataitok biztonsága érdekében a most kapott jelszót mindenképpen változtassátok meg az első bejelentkezés alkalmával, a továbbiakban már azzal tudtok belépni.
Ha bármilyen segítségre van szükségetek a honlap használatával kapcsolatban, keressetek e-mailben, illetve telefonon.

Kérlek Benneteket, hogy használjátok ki ezt a bemutatkozási lehetőséget, tegyétek tartalmassá, gazdagon illusztrálttá személyes oldalaitokat, és ezáltal hasznossá, nívóssá kamaránk honlapját!

Üdvözlettel: Németh László-elnök
Fejér Megyei Építészek Kamarája

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája