Öko-logikus Építészet

2013. március 19. Székesfehérvár
Öko-logikus Építészet konferenciasorozat 2013

Miért éri meg? – Az ökologikus építészet ökonómiája címmel a HuGBC (a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó konferenciasorozatot rendez, bemutatva a költséghatékony, fenntartható építészet mesterfogásait.
Az előadássorozaton az egyes megoldások gazdaságossági kérdéseit fogjuk vizsgálni – az Ertsey Attila által tervezett háromféle variációban kidolgozott mintaházon keresztül – Reith András HuGBC-elnök segítségével, épületszimulációs analízis alkalmazásával. Nemcsak az egyes változatok (aktív-, passzívház és alacsony energiafelhasználású épület), illetve az ezeknél alkalmazott megoldások kerülnek szóba, de a tipikus tervezési vagy kivitelezési hibák költségkihatása is.
Ezen kívül az Archikon Építésziroda (Nagy Csaba, Pólus Károly) költségelemzésekkel bemutatja az általuk tervezett első magyar passzív társasház terveit, költségelemzését is (Budapest XIII. kerület, Zsinór utca).
Az Artifex Kiadó a Bramac Kft. és a Baumit Kft. kezdeményezésére, az Ursa Magyarország, a Schiedel Kéménygyár Kft. és a Xella Magyarország Kft. együttműködésével folytatja új megközelítésben, új témával, tudnivalókkal a tavaly előtt indított konferenciasorozatot.
Részvételi díj: előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3 150 Ft + áfa (4 000 Ft)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3 937 Ft + áfa (5 000 Ft)
A Bács-Kiskun Megyei ÉPÍTÉSZ Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a BKMÉK tagok részvételi díja: 1 000 Ft + áfa (1 270 Ft)
Figyelem! Visszatérítés! Minden résztvevőnek bruttó 2 000 forintot írunk jóvá a tervlap.hu rendszerében. (A visszatérítés csak a teljes napon résztvevőknek jár!) Az összeg felhasználható a tervlap.hu-n meghirdetett rendezvények részvételi díjaira, szaklap- és szakkiadvány-előfizetésekre stb.!
Ezen felül minden résztvevő féléves előfizetést kap a Metszet folyóirat 2013/4-5-6 számára (bruttó 2 450 Ft értékben)!
Kamarai akkreditációk
– MÉK: 2,5 pont (2012/407)
– MMK: 1,5 pont (01/2013/0015)

 Regisztrálni itt lehet

További információ itt.

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája