XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat - 2014.

2014. augusztus 08.
A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén tizenhatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot.
A pályázat fővédnöke  Füleky Zsolt a Miniszterelnökség Épitészeti és Épitésügyi Helyettes Államtitkára
A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai  szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása.A magyar pályázat ezen túlmenően azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a  magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI nemzetközi nívó díj pályázatán.
Az elmúlt 17 évben a hazai pályázaton több, mint 280 alkotás mutatkozott be és a legjobbak nagy sikerrel vettek részt a hazai eseményt követő  FIABCI nemzetközi pályázaton.

1997-ben a ferencvárosi rehabilitáció révén rögtön első díjjal mutatkozott be Magyarország és azóta a West End City Center, a szombathelyi főtér rekonstrukciója, a Szabó Ervin könyvtár, a Mammut bevásárló központ,  a Művészetek Palotája, a Nyíregyházi Főiskola, az Orczy Fórum, a Richter Gedeon Rt kémiai kutató központja, a a Vörösmarty N1 épülete, a Corvin sétány, a Bécsi Corner irodaház és a Continental Zara ****superior szálloda, a Gödöllői Királyi Kastély és a Green House irodaház is kategória győztes lett. Emellett több hazai alkotás kapott különdíjat, legutóbb a makói Hagymatikum fürdő.

Mellékletben a pályázat kiírása, a pályázati felhívás és a pályázat történetéről szóló rövid  ismertetés:
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája