2015-03-15

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A MÉK legutóbbi Küldöttgyűlése 2015. évre 50.000,- Ft-ban határozta meg az éves kamarai tagdíjat. A gyűlésen egyedül mi elleneztük a tagdíj emelését, talán ennek köszönhető, hogy az előterjesztett 50.000,- Ft-os, illetve 54.000,- Ft-os díjak közül az alacsonyabb díjat fogadta el a Küldöttgyűlés.
Elnökségi ülésünkön elhangzottak után az alábbi díj átvállalását szeretném bejelenti:

A MÉK igazolási adminisztrációs díjat vezetett be, melyet akkor kell a szakmai továbbképzésen részt vevőnek kifizetni, ha a továbbképzésen termékismertetés, alkalmazástechnikai útmutatás, cég reklámozása, stb. történik.
Az adminisztrációs díj mértéke igazolásonként 1500,- Ft + ÁFA, melyet az igazolás kiállításáért kérhetnek. Valószínűleg 2015-ben már többen találkoztatok e díj érvényesítésével.

Ezt a díjat minden, tagdíjat fizető kamarai tagunknak egy évben, egy alkalommal kamaránk átvállalja!

A továbbképzést szervező cég igazolásának kiállításakor adott számlára vevőnek a "Fejér Megyei Építészek Kamarája - Székesfehérvár, Várkörút 23." kell beírni, a számla részletezésénél fel kell tüntetni tagunk nevét is, aki részt vett a továbbképzésen. A kifizetett számlával kell a titkárságunkra bejönni, ahol "visszaadjuk" a díjat. (Ettől független a továbbképzésen való részvétel díja)

Természetesen kamaránk továbbra is szervez szakmai továbbképzést, ahol ha felmerül adminisztrációs díj fizetése, azt a szervezés, előadás díjával együtt átvállaljuk.
A fentiekhez szükséges kamaránk 2015. április 14-én tartandó Taggyűlésének jóváhagyása is, mivel költségvetést érintő döntésről van szó.

Üdvözlettel: Németh László

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája