2015-04-15 (Nívódíj, szakmai nap, pályázat)

Kedves Kolléganők, Kollégák!


Az alábbiakról tájékoztatlak Benneteket:

  • A 2015. április 14-én megtartott " Homlokzati táblás hőszigetelő rendszerek - Kivitelezési irányelv" szakmai továbbképzés előadásának anyagát feltettem a honlapunkra: http://fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=683:homlokzati-tablas-hoszigetelo-rendszerek-kivitelezesi-iranyelv&catid=9&Itemid=107  Ha kérdésetek van az irányelvvel kapcsolatosan, keressétek Borzák Balarám Bélát (a szerzőt), kamaránk tagját az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 2015-ben is meghirdetésre került a "Fejér Megyei Építőipari Nívódíj" pályázat. Kérlek Benneteket, hogy az arra érdemes épületet - a megyében bárhol - jelöljétek a 2015. május 04-i határidőig pl. az alábbi címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   . További részletek itt: http://fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=682:fejer-megyei-epitoipari-nivodij-2016&catid=13&Itemid=109
  • A nívódíj átadásának másnapján (2015-05-30) ismét lesz "Építők Napja" rendezvény. A szokásos bográcsozáson túl szeretnénk egy kiállítást is rendezni. A kiállítás témája: "Bence-hegyi kilátó ötletpályázat – 2015".  Gondolom megyénkből is többen pályáztunk, melynek eredményhirdetése a napokban várható. Az eredménytől függetlenül szeretnénk a pályázatokból egy kiállítást rendezni, melyen a pályázók közül bárki részt vehet. Valószínűleg már megkaptátok az értesítést, hogy a pályázat díjazásban részesült-e, illetve a nem díjazott pályázatok átvehetőek a Miniszterelnökségen (Kiemelt Kulturális Fejlesztésekért Felelős Helyettes Államtitkárság,1051. Budapest Vörösmarty tér 1. 4.emelet, titkárság (Péli Erzsébet)
    Számomra érthetetlen, hogy a Miniszterelnökségnek milyen kapcsolódása van a tárgyi pályázathoz, mivel nem ő írta ki, nem ő volt a címzett. Ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy meghatalmazással szívesen elhozza kamaránk a pályázatokat, így aki nem kíván feleslegesen Budapestre menni, és szeretne pályázatával részt venni az "Építők Napja" rendezvényen, jelezze felénk.

Üdvözlettel: Németh László

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája