2015-11-16 (Online szabvány)

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A Miniszterelnökség támogatásának is köszönhetően a mai naptól egy évig kamaránk irodájában lehetőség van a Magyar Szabványügyi Testület által működtetett Online Szabványkönyvtár használatára.
Az Online Szabványkönyvtár egy virtuális könyvtár, ahol a szabványinformációk, a szabványok szövege és a kiadványok kizárólag képernyőn való olvasásra nyithatók meg, tehát nem nyomtathatók és nem letölthetők.
(A szabványok és szabványkiadványok szerzői jogi védelem alatt állnak. Az Online Szabványkönyvtárban az olvasásra rendelkezésre bocsátott szabványok és kiadványok a Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) tulajdonát képezik, tehát az Online Szabványkönyvtár szolgáltatásainak igénybe vételével és szabványkiadványok tulajdonjogát a felhasználó nem szerzi meg. A szabványok és a szabványkiadványok szövegének felhatalmazás nélkül másolása, sokszorosítása, illetve a szerzői jogok bármilyen módon való megsértése jogszabálysértő magatartás, amelynek összes következményét a jogsértést elkövetőnek kell viselnie.)

Mint köztudott, a szabványok használata nem kötelező, de ajánlott. Én még a hatályon kívül helyezett szabványok ismeretét is javaslom, azokban is sok fontos információ található.
Tehát 1 évig, a kamaránk irodájában (Szfvár., Várkörút 23.) - helybeli olvasásra -  az összes szabvány elérhető.

Üdvözlettel: Németh László
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája