300 négyzetméter – Konferencia és országos webinárium a szakszerű és jogszerű családiház-tervezésről

2017. február 09.
Az építészkamara vezetői és szakjogásza az egyszerű bejelentés változásairól, a településképi rendeletről és az arculati kézikönyvről fognak beszélni, továbbá a 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése, szerkezetei és építőanyagai szerepelnek 2017. február 9-i konferenciánk előadásaiban.


Budapesti helyszín: Fuga Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca 5.)
Öt vidéki megyeszékhelyen (Kaposvár, Szombathely, Székesfehérvár, Békéscsaba, Nyíregyháza) a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn nézhető meg a területi kamarák által foglalt helyszíneken - Székesfehérváron a Szabadművelődés Házában, Fürdő sor 3. -  de előzetes regisztráció itt is szükséges!

Akkreditáció: 1,5 pont (MÉK 2016/255) a helyszíni és az online résztvevők számára egyaránt

Részvételi díj: Budapesten bruttó 3 000 Ft, a további megyeszékhelyeken a területi kamarák tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottaknak a részvétel az adott megyeszékhelyen ingyenes.

Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül, bruttó 2 000 Ft „részvételi díjért”. Az egyéni résztvevőknél a jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni! A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!

A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre.

További információ és jelentkezés  ITT .

Attachments:
Letöltés (Felhivas_tervezett_program.doc)Felhívás, tervezett program
29 Kb
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája