Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2014-09-04

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az "YBL-DÍJAS ÉPÍTÉSZEK ALKOTÁSAI SZÉKESFEHÉRVÁRON - FEJÉR MEGYEI ÉPÍTÉSZEK KAMARÁJA KIÁLLÍTÁSA" 2014. augusztus 28. – szeptember 10. között
a KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központban látható. (Székesfehérvár, Verseci utca 1-15.)
2014. szeptember 9-én, kedden 17 órakor beszélgetés lesz a székesfehérvári Könnyűfémmű építészetének múltjáról és jelenéről SZABÓ FERENC mérnök-közgazdásszal, az Alcoa-Köfém Kft. Energetikai és Mérnöki Irodája vezetőjével, majd OSSKÓ JUDIT Ybl-díjas, Príma Primissima díjas építésszel, televíziós szerkesztővel arról, hogy népszerű-e ma az építészet, építőművészet?
A beszélgetéseket CSUTINÉ SCHLEER ERZSÉBET építész vezeti.
Mellékelem a meghívót.

Üdvözlettel: Németh László
Attachments:
Letöltés (MEGHÍVÓ KÖFÉM 14 09 09 .pdf)Meghívó - Köfém 2014-09-09
779 Kb

2014-09-03

Kedves Kolléganők, Kollégák!

  • A "266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet" értelmében a szakmagyakorlási tevékenység folytatásának egyik feltétele a kötelező továbbképzés teljesítése a továbbképzési időszak (jogosultság időtartama - 5 év) alatt. Kamaránk minden évben szervez egy ilyen továbbképzést, így a korábban jelzetteknek megfelelően 2014. szeptember 11-én, (csütörtök) 8.30 órai kezdéssel a Szabadművelődés Házában (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) kötelező továbbképzést tartunk. A képzésen való részvétel a Fejér Megyei Építészek Kamarája tagjainak (ideértve a szüneteltetőket, nyilvántartottakat is) ingyenes. Mellékelem az erről szóló meghívót. Mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott (70-80 fő), visszajelzést kérünk a továbbképzésen való részvétel igényéről.
  • Kamaránk - a törvényi előírásoknak megfelelően - áttért az elektronikus ügyvitelre. Így - többek között - minden kérelmet elektronikus formában kell kezelnünk. Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek irodánkban, elvileg most már "otthonról" is kezdeményezhető kamarai kérelem.

Üdvözlettel: Németh László


2014-07-23

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmeteket:

  • Ybl Miklós születésének 200 évfordulója emlékére a Fejér Megyei Építészek Kamarája méltó módon részt kíván venni YBL BICENTENÁRIUM 2014 – MAGYAR ÉPÍTÉSZET ÉVE országos programsorozatban, és a szülőváros, Székesfehérvár megemlékezéseiben.  „YBL-DÍJAS ÉPÍTÉSZEK ALKOTÁSAI SZÉKESFEHÉRVÁRON” címmel kamaránk építészeti kiállítást rendez, a kiállítás megnyitója 2014. július 29-én kedden 17 órakor lesz a székesfehérvári ALBA PLAZA Bevásárlóközpontban. Mellékletben küldöm a tárgyi kiállításra szóló meghívót, kapcsolódó anyagokat. 
  • Az új kormányrendeletnek megfelelően kialakult a kötelező továbbképzés MÉK által előkészített, a minisztérium által elfogadott rendszere. Így 2014. szeptember 11-én Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában kötelező továbbképzést tartunk, melyet a továbbképzési időszakban (változatlanul 5 év) egyszer kell teljesíteni. A későbbiekben kiküldöm a képzés tematikáját, részleteit.
  • Szakmai továbbképzést is tartani fogunk az ősszel, várhatóan az YTONG (XELLA), ROCKWOOL bevonásával.


Üdvözlettel: Németh László


2014-06-21

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az YBL BICENTENÁRIUM 2014 – MAGYAR ÉPÍTÉSZET ÉVE programsorozatban kamaránk - a korábban meghirdetett, és a sajtóban  (FMH) már helyreigazított 2014. június 20. időpont helyett -  2014. július 11-én, pénteken délután 17 órai megnyitással „YBL-DÍJAS ÉPÍTÉSZEK ALKOTÁSAI SZÉKESFEHÉRVÁRON” címmel építészeti kiállítást rendez.
A helyszín az ALBA PLAZA bevásárlóközpont belső „utcája” lesz.
A későbbiek során még ki fogom küldeni a meghívót, addig is elnézést kérek azoktól, akik a korábban beharangozott időpont megváltozásáról nem kaptak időben értesítést.

Üdvözlettel: Németh László

2014-05-28

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbi rendezvényekre, képzésre szeretném felhívni a figyelmeteket:

  • Kamaránk is részt vesz a szokásos építők napi bográcsozáson a szokott helyen, a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolában (Székesfehérvár, Balatoni út 143.), 2014. május 31-én (szombaton) 9 órától. A menü: "csülökpörkölt tatai módra" Minden tagtársunkat szeretettel várjuk e vidám hangulatú rendezvényen. Elfogadunk minden segítséget, legyen szó a főzésről, vagy az étel-ital fogyasztásáról. A zenéről a "spontán kamarai félkvartett" gondoskodik, mely a helyszínen bővíthető. 

Üdvözlettel: Németh László


2014-05-14/2

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmeteket:

Üdvözlettel: Németh László


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája