Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2014-05-14

Kedves Kolléganők, Kollégák!


Mellékelem a "Terv&Pályázat" elnevezésű szakmai konferenciára- és kirándulásra (2014. 05.23.-24., Tapolca) szóló meghívót.
A konferencián, valamint a közös szakmai kiránduláson való részvételi szándékot legkésőbb 2014. május 16. (péntek) 12.00 óráig jelezni kell a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen a kitöltött Regisztrációs lap megküldésével!
Előzetes bejelentkezést és visszaigazolást követően a konferencián és a szakmai kiránduláson való részvétel ingyenes.

Egy nagyon jó konferencián, illetve kiránduláson való részvételre bátorítok minden tagtársunkat!
Meghívó és regisztrációs lap a mellékletben.

Üdvözlettel: Németh László


2014-05-06

Kedves Kolléganők, Kollégák!

  • Továbbítom Herczegné Ghyczy Zsuzsa levelét, mely egy kertbemutatóra invitál.
  • A 63/2014-es Magyar Közlönyben megjelent a felvonókról szóló 146/2014-es Kormány rendelet, mely - ha jól számolom - 2014-06-05-től hatályos, s egyben hatályon kívül helyezi a 113/1998-as rendeletet. (Közlöny vonatkozó része a mellékletben)

Üdvözlettel: Németh László

Kedves Laci!

Szombaton kertbemutató lesz nálunk, illetve a szomszédban (ezt az épületet Karé Krisztián tervezte!). Hátha érdekli valamelyik kollégát, kérlek küldd ki!
Jelentkezni a www.kertnezoben.hu oldalon lehet még (ha nem telt be, ha betelt és valai még nagyon szeretne jönni, beprotezsálom!) ÉLET! a városban és Csak zöld! címmel.
Köszönöm!


2014-05-05

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmeteket, illetve kérni a segítségeteket:

  • A továbbküldött levél értelmében Halmi Henriett kereste meg kamaránkat, hogy segítsünk neki a nyári tervezői gyakorlat megszerzésében. Kérem, aki tudná foglalkoztatni Halmi Henriettet, vegye fel vele a kapcsolatot. ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
  • Közeledik a Fejér Megyei Építőipari Nívódíj - 2014 pályázatra való jelölés határideje, mely 2014. május 12. (hétfő) Kérlek Benneteket, hogy járjatok nyitott szemmel, tegyétek meg javaslatotokat a fenti határidőig a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara címére (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.) postai úton megküldve, vagy ugyanitt, az információszolgálaton, személyesen. Jelölni lehet továbbá a 22/ 510-312 fax számon, valamint a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. További részletek: http://www.fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=535:fejer-megyei-epitoipari-nivodij-2015&catid=13&Itemid=109

Üdvözlettel: Németh László


2014-04-27




Kérjük, hogy továbbítsátok az értesítést a saját köreitekben, különös tekintettel azokra, akik nem élnek az internettel.

Németh László - elnök


2014-04-22

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmeteket:

  • Mellékelem tagtársunknak, Igari Antalnak, a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete elnökének ajánlatát, amely az idei Ybl-évfordulóval kapcsolatos. Ebben a kibocsátandó emlékérmek különböző adatai, árai, egyéb tudnivalói  szerepelnek. A megrendelés határideje: 2014. május 5., utánrendelésre, utánverésre nincs lehetőség.
    Kamaránk 10 db ezüst, illetve 10 db bronz érmét rendel jutalmazásra, ajándékozásra.

Üdvözlettel: Németh László

Attachments:
Letöltés (Ybl_emlekerem.doc)Ybl-emlékérem
128 Kb

2014-04-16

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Kamaránk elnöksége és titkársága nevében kívánok mindenkinek Boldog Húsvéti Ünnepeket!
2014. április 18-án (pénteken) irodánk zárva lesz, ügyviteli szünetet tartunk.

Egyben emlékeztetem tagjainkat, hogy 2014. évi Taggyűlésünket április 24-én (csütörtök) 17 órakor tartjuk Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában (Fürdősor 3.).


A Taggyűlés előtt 16 órától az elektronikus építési napló használatának tapasztalatairól Kozári Mihály, a Fejér Megyei Kormányhivatal építésfelügyeleti referense tart előadást, melyre minden érdeklődőt várunk.

Üdvözlettel: Németh László

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája