Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2013-02-19 (továbbképzés, nyilvántartási díj)

Kedves Kolléganők, Kollégák!

2013-ban sokunknak lejár a szakmagyakorlási jogosultsága, melyet a 103/ 2006-os Korm. rendeletben is szabályozottak szerint kell megújítani. A rendelet továbbképzési kötelezettséget ír elő, mely továbbképzések tartalma szabadon választható és kötelező témakörökből áll. Kérnék mindenkit, hogy ellenőrizzétek pontjaitok számát, ebben segítséget tud adni titkárságunk.
Előzetes tájékoztatás szerint többeknek nincs meg a kötelező továbbképzése, ezért úgy gondoltuk, hogy a következő taggyűléssel egy időben (március vége-április eleje) szervezünk egy tanfolyamot. (Lehetőség szerint térítésmentesen)

Bővebben...


2013-02-12

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbi rendezvényekre szeretném felhívni a figyelmeteket:

  • Múlt héten, pénteken a GEOINFO ALBA Nonprofit Kft.szervezésében szakmai napot tartottak a Kodolányi János Főiskolán. Honlapunkon is megjelentettük a tárgyi rendezvényt a szervező kérésére. (Sajnos a helyszín változásáról nem kaptunk időben értesítést, az ÉTDR előadója Varga Illés Levente is engem kérdezett az előadás pontos helyszínéről.) Aki lemaradt az előadásról, annak ajánlom figyelmébe jövő héten kedden (2013.02.19), délután 14 órakor a Gazdaság Házában (Kereskedelmi és Iparkamara) tartandó "Változások az építőiparban" című rendezvényt. Bővebb információ a honlapunkon: http://fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=248:valtozasok-az-epitoiparban&catid=9&Itemid=107

Bővebben...


2013-01-28

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmeteket:

Mellékelem a kapcsolódó anyagokat, s egyben felhívom figyelmeteket a honlapunk használatára (ezért is vannak az információs linkek). Megpróbálunk naprakészek lenni, bárki tehet javaslatot, észrevételt, ötletet, s megjelentetünk minden arra érdemes hírt, programot. (Most már mi szerkesztjük a honlapunkat.)
Székesfehérvár honlapján már elérhetőek vagyunk ("Partnereink" alatt), a további megyei városok honlapjára is szeretnénk felkerülni.
Használjátok ki a személyes oldalaitokat is (akinek gondja van, keressen engem: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), mert a jövőben valószínűleg jóval többen fogják honlapunkat meglátogatni. Tegyétek fel önarcképeiteket, ez tagjainknak is fontos "információ".

Üdvözlettel: Németh László


2013-01-25

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az alábbi programokat, rendezvényeket ajánlom figyelmetekbe:

  •  A „Királykúti Teadélutánok” következő programjának címe: ŐSKORI UTAK CSOMÓPONTJÁBAN  - A KÖZÉPKORI SZÉKESFEHÉRVÁR Előadók:Juhászné Viniczai Ágnes építőmérnök, Dr. Siklósi Gyula régész professzor Az előadás ideje: 2013. január 30. (szerda) 17,00 óra, helye:  KIRÁLYKÚT EMLÉKHÁZ  Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán utca 25.
  • Tetőkonferencia - szakmai nap   2013. február 1. (péntek) 8:30 - 17:00 Helyszín: KERTÉSZ CSÁRDA, Székesfehérvár, Iszkaszentgyörgyi u. 2.

Részletes meghívó, program a mellékletben olvasható.

Üdvözlettel: Németh László


2013-01-22 (Titkárt keresünk)

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

A tegnapi vezetőségi ülésen Dr. Andó Péterné, kamaránk titkára a korábban írásban beadott felmondását szóban is megerősítette, melyet tudomásul vettünk.
Kamaránk titkár nélkül nem maradhat, így most a legfontosabb feladatunk új titkár alkalmazása.
Alapszabályunk 35.§ /2/ pontja értelmében:

Bővebben...


2013-01-18 (Saját adatlap szerkesztése)

Kedves ..................!

Új honlapunkat hamarosan minden megyei város honlapján egy "banner" elhelyezésével közvetlenül elérhetővé tesszük, ezáltal is növelve weboldalunk látogatottságát. Szeretnénk ha kamaránk tagjai ezáltal is nagyobb figyelmet kapnának, nem csak a honlapunk látogatói, de a keresőprogramok szempontjából is.

Bővebben...


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája