Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2012-03-13/2

Tisztelt Kolléganők, Kollégák !

Sajnos a 2012.03.19-i szakmai napunkra tervezett Dr. Mezős Tamás előadása (Székesfehérvár, Fő utca és környéke rehabilitációja) elmarad, mivel az Önkormányzat nem járul hozzá annak megtartásához. A mai napon felhívtam Mezős Tamást, hogy pontosítsam a teendőket, ekkor közölte velem, hogy letiltották az előadást. Barabás Emőke Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgató közölte velem, hogy miután a Fő utca rehabilitációjának közbeszerzése jelenleg is tart, a műszaki tartalmat is pontosítani kell, így nem időszerű a tervezett előadás megtartása. A közbeszerzés lezárása után (kb. április közepe)  állnak rendelkezésünkre. Ezt tudomásul véve úgy döntöttünk, hogy a Semmelrock bemutatója (érdekes lesz) kezdődik 13 órakor, utána jön Horváth Sándor az "épszerkes" előadással. (lásd mellékelt meghívót)

Elnézéseteket kérem a változásokért, de rajtam "kívülálló" okokból kellett így dönteni. Várunk mindenkit a szakmai napra illetve a taggyűlésünkre.

Tisztelettel: Németh László

2012-03-13/1

Tisztelt Kolléganők, Kollégák !

A múlt héten az alapítók aláírták a Fejér Megyei Építőipari Nívódíj alapítólevelét. Küldöm ennek másolatát, és a felhívó levelet. Kérlek Benneteket, hogy gondoljátok végig, van-e a kiírásnak megfelelő munkátok, és pályázzatok !
A 2012.03.19-i szakmai napra beépítettünk egy további programot (lásd mellékletben), melyet a rendezvényünket anyagiakban is támogató Semmelrock fog tartani.

Üdvözlettel: Németh László

2012-03-06

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Tévesen került kiküldésre a Taggyűlés meghívóban az időpont megjelölése.
Helyesbítve:
Taggyűlés helye: Székesfehérvár, Városház tér 1.
                               M.J.V. Polgármesteri Hivatal  I. emelet Nagytanácsterem
Taggyűlés időpontja: 2012. március 19.  15.30 óra
 Amennyiben kellő létszámú résztvevő hiányában a taggyűlés a meghirdetett időpontban meghiúsulna, úgy azonos napirenddel
megismételt taggyűlés helye: Székesfehérvár, Városház tér 1.
                                   M.J.V. Polgármesteri Hivatal   I. emelet Nagytanácsterem,
megismételt taggyűlés időpontja: 2012. március 19. 16.00 óra

Üdvözlettel: Németh László
Attachments:
Letöltés (Taggyűlés meghívó.doc)Taggyűlés meghívó.doc
88 Kb

2012-02-21

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Az iparkamarai regisztrációval kapcsolatban a MÉK-től még semmi információt nem kaptunk a törvény módosítását illetően. Így a hatályos rendelkezésnek megfelelőn véleményem szerint a regisztrációt tegyétek meg (segítségül http://www.fmkik.hu/index.php?id=4899 ). Az 5000,- Ft befizetésével várjunk a határidőig (2012.március 31.), hátha addig történik valami. A kamara elérhetőségében annyi változás történt, hogy a továbbiakban a telefonszolgáltatást az internettel egy csomagban - gazdaságossági szempontból - a UPC biztosítja. Így természetesen megmarad a 22/385-317-es telefonszám, de kaptunk egy új vonalat is a 22/784-789 számon. A közeljövőben pontosítjuk az e-mail ill. weblap címünket is.
Egy korábbi levelemben már megosztottam Veletek egy-két linket, melyeken regisztráltam hírlevelekre. Továbbra is ajánlom az alábbi regisztrációs linkeket, nekem hasznosak:
 
Üdvözlettel: Németh László

2012-02-16

Kedves Kolléganők, Kollégák !

Egy kamarai tagunk jelzésére a jövőben (illetve már kaptatok ilyen levelet) kiküldött e-mailek címzettjeként a kamaránkat találjátok, nem lesznek a tagok címzettként feltüntetve a vonatkozó rendeleteknek megfelelően.
Így ne lepődjetek meg, ha kaptok tőlünk egy levelet, melynek címzettje a FÉK. Nyugodtak lehettek, Nektek küldtük az e-mailt, csak a tagok nevei titkos másolatban vannak.
(A tagok nevei, e-mail címei nem jelenhetnek meg a levélben.)
A Fejér Megyei Mérnöki Kamara (székhelyük a továbbiakban Székesfehérvár, Távirda u. 2/a)  2012. március 10-re szervezi a hagyományos "Mérnökbált". Mellékelem a tárgyi meghívót, akinek kedve van bálozni (nem első, hanem 14.), a meghívóban megtalálja a részleteket.

Üdvözlettel: Németh László
Attachments:
Letöltés (Mérnökbál - meghívó.pdf)Mérnökbál - meghívó.pdf
181 Kb

2012-02-08

Kedves Kolléganők, Kollégák !

A legutóbbi TET ülésen a MÉK elnöke felvázolta kamaránk anyagi helyzetét, melyet gondolom nem kell különösebben ismertetnem. Mindenki érzi saját vállalkozásán keresztül az ország gazdasági helyzetét, így a központi kamara kiadáscsökkentő lépései is érthetőek. Így gondolom tapasztaltátok, hogy az "Építész Közlöny" sem került minden postaládába, mivel egy szám kiadása illetve postázása kb. 3 millió Ft-ba kerül. A közlöny aktuális száma a honlapokról letölthető amíg kedvezőbb árajánlatot a MÉK nem kap.  A 2011-ben megjelent Építész Évkönyvet kizárólag kamarai tagok ingyenesen átvehetik az Építészek Házának portáján (1088 Bp. Ötpacsirta u. 2.) a készlet erejéig. Javaslom, hogy aki még nem regisztrált az alábbi hírlevelekre, az tegye meg, hasznos lehet: http://www.mek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=142&Itemid=83  ,  (MÉK hírlevél)  http://www.complex.hu (Complex építésügyi hírlevél)
Egy szomorú hírt is meg kell osztanom Veletek. 77 éves korában elhunyt Cser Palkovics Antalné (sz. Gyurkovics Erzsébet). Temetése 2012. február 10-én 11 óra 30 perckor lesz a Szfvári Béla úti Köztemetőben.

Üdvözlettel: Németh László

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája