Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2012-05-07

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A NAV Fejér Megyei Adóigazgatósága 2012. május 10-én (csütörtökön) 13 -15.30 óra között nyílt napot tart. A tárgyi rendezvényen a mellékletben részletezett adózási kérdésekben kaphat az érdeklődő felvilágosítást. Éljetek a lehetőséggel!

Üdvözlettel: Németh László


2012-04-27

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Mellékelem a következő "Királykúti Teadélután" programját, mely május 2-án 17 órakor lesz GÉZA FEJEDELEM ÉS ISTVÁN KIRÁLY, AZ ELSŐ VÁROSALAPÍTÓK „FEHERUUARU” ÉS AZ ELLÁTÓ TELEPÜLÉSKOSZORÚ címmel Dr. Siklósi Gyula előadásában.
Változatlanul jár az 1 továbbképzési pont a részvételért, de nem csak ezért érdemes eljönni.

Üdvözlettel: Németh László

2012-04-23

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A mellékletben egy konferenciára és egy pályázati kiírásra szeretném felhívni a figyelmeteket.

Üdvözlettel: Németh László

2012-04-16

Kedves Kolléganők, Kollégák !

Mellékelten küldöm a " Királykúti Teadélutánok " következő (szerdai) előadásának programját, meghívóját.
A Magyar Építész Kamara idén is önálló standdal vesz részt a Construma szakkiállításon 2012. április 18. és 22. között a Hungexpo vásárközpontban az A pavilon 210 C stand helyen. A kamarai tagok  előzetes online regisztrációval - honlapunkon megtaláljátok - ingyenesen léphetnek be a kiállításra.

Üdvözlettel: Németh László

2012-04-05

Kedves Kolléganők, Kollégák !

A tavaszvárás otthonunk, kertünk csinosításával, a hit és remény megújulásával ad erőt e gondterhelt, szeretetéhes világunkban. Kiskertünk ajándékát, 30 éves liliomfám látványát szeretném megosztani Veletek, s kívánok áldott húsvéti ünnepeket !




Üdvözlettel: Németh László


2012-04-02

Kedves Kolléganők, Kollégák!

" MŰEMLÉKEN INNEN ÉS TÚL…Székesfehérvár ezeréves épített örökségéről " címmel előadás sorozatot szervezett Dr. Siklósi Gyula és Csutiné Schleer Erzsébet. A Királykút Emlékházban (Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.)  2012. április 04-én 17 órakor kezdődő előadás témája: "A városszerkezet kialakulásának csírái. Az emberi élet megtelepedése Fehérváron és környékén " . Az előadások a tervezet szerint kéthetente lesznek, melyet a MÉK alkalmanként 1 kreditpontra minősített. A részletes programot mellékletben küldöm.
Az első alkalommal kiírt "Fejér Megyei Építőipari Nívódíj" pályázatra a jelölési határidő 2012. április 16. Kérlek Benneteket, hogy kamaránk e-mail címére az arra alkalmas épület pályázati anyagát küldjétek el.

Köszönettel: Németh László

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája