Szakmai kirándulás 2017-09-29 - Csorna, Fertőd

2017. szeptember 29-én szakmai kirándulást  szerveztünk - a Wienerberger Zrt. meghívására - Csornára, a Tondach Magyarország Zrt. cserépgyárába.
A szakmai napon elméleti oktatáson, illetve a cserépgyárban gyakorlati bemutatón ismerhettük meg a TONDACH termékcsaládot.


Bővebben...


Kirándulás Csehországban - 2016. október 14-16

"Csehország történelmi városaiban" címmel szakmai kirándulást szerveztünk 2016. október 14-16-án.
A tervezett program:

1. nap:   Indulás kora reggel Székesfehérvárról. Városnézés Brnoban (gótikus Óvárosháza, kapucinusok Szent Kereszt temploma és annak kriptája, a németek Szent Jakab-temploma, Szent Péter és Pál-katedrális, Špilberk vára). Délután városnézés Kutná Horában (Szt. Borbála templom, Olasz udvar, Kőház, Kőkút, Sedlec-Csontkápolna). Érkezés Prágába az esti órákban.


Bővebben...


Szakmai kirándulás, továbbképzés - TERRÁN

2016. május 20-án szakmai kiránduláson vettünk részt Bólyon, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. meghívására.
Az elméleti-gyakorlati oktatáson túl megismerkedtünk a cserép gyártásával, megvalósult épületek megtekintése után egy hangulatos vacsorával zárta a vendéglátó e tartalmas és színvonalas továbbképzést.
A képre kattintva Rezsnyák Péter fotói adnak további életképeket a kirándulásról.Szakmai kirándulás 2015. október - Pécs


Kamaránk tagja, Rezsnyák Péter fotóalbuma ITT megtekinthető.

Bővebben...


Szakmai kirándulás 2015. június - Győr, Pannonhalma

2015. június 19-én szakmai kirándulást szerveztünk Győr - Pannonhalma településekre. Győrben elsőként a Széchenyi Egyetem Építész Műteremházát tekintettük meg Bodrossy Attila vezetésével:


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája