Öko-logikus Építészet

2013. március 19. Székesfehérvár
Öko-logikus Építészet konferenciasorozat 2013

Miért éri meg? – Az ökologikus építészet ökonómiája címmel a HuGBC (a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó konferenciasorozatot rendez, bemutatva a költséghatékony, fenntartható építészet mesterfogásait.
Az előadássorozaton az egyes megoldások gazdaságossági kérdéseit fogjuk vizsgálni – az Ertsey Attila által tervezett háromféle variációban kidolgozott mintaházon keresztül – Reith András HuGBC-elnök segítségével, épületszimulációs analízis alkalmazásával. Nemcsak az egyes változatok (aktív-, passzívház és alacsony energiafelhasználású épület), illetve az ezeknél alkalmazott megoldások kerülnek szóba, de a tipikus tervezési vagy kivitelezési hibák költségkihatása is.

Bővebben...


EMOTON ÖKO Architektour Ausztria 2013

2013. március 07-08.
Tervezz a természettel!
A Magyar Építész Kamara által akkreditált, 2 kreditpontos rendezvény.
MÉK elbírálási sorszám: 2012/414
A rendezvény és az azt szervező cégek és szakmai partnerek legfőbb célja, hogy a résztvevő építészeknek, tervezőknek és belsőépítészeknek a legújabb ismereteket adjuk át, olyan tudást mellyel új irányt mutathatnak ügyfeleinek, ötleteket meríthetnek saját projektjeihez.

Helyszín: InnsHolz Hotel**** Schöneben
Részvételi díj: 22.000,- Ft + Áfa, mely tartalmazza az utazási költséget – indulás Budapest Keleti Pályaudvar-, szállást a négycsillagos InnsHolz Hotel**** -ban kétágyas szobákban,  reggelit, ebédet, vacsorát, a szálloda wellness részlegének ingyenes használatát.

További részletek a mellékletben, és itt.

Mi az ÉTDR? - az elektronikus adatszolgáltatás elemei (2)

2013. március 08. 13:00 ó

A rendszer elméleti és gyakorlati bemutatása
Előadó: Varga Illés Levente
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ
,
              
1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5. (Ferenciek tere)
További részletek és jelentkezés  itt.
 

Fórum a településképi eljárásokról

2013. március 06.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. február 28-tól hatályos rendeletekkel "településképi eljárások"-at vezetett be. A rendeletek gyakorlati alkalmazásáról Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Főépítésze, Lantay Attila kamaránk tagjainak  tájékoztató előadás tart 2013. március 06-án, szerdán 14 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal (Székesfehérvár, Városház tér 1.)
I. emeleti Nagytanácstermében.

LEIER kreditpontos képzések - 2013

2013. március 06. szerda

Székesfehérvár
Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye
8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11.

Kedves Partnerünk!

Ezúton is köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte korábbi kreditpontos rendezvénysorozatainkat. Magyarország vezető szerkezeti építőanyag-gyártójaként küldetésünknek érezzük, hogy minőségi építőanyagokból minőségi létesítmények jöjjenek létre hazánkban is.
Cégcsoportunk ezért kiemelt figyelmet fordít az építőipar összes területéről a szakemberekkel való együttműködésekre; a releváns, naprakész szakmai információk és új technológiai eljárások, fejlesztések megismertetésére.

Bővebben...


Kamarai bálok - 2013

2013. január 26. és március 02.
  • Fejér megye gazdasága bálját szervezi a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A kamara a gazdaság és közélet szereplőit, partnereit hívja társszervezőkkel a programra. Fejér megye gazdasága bálja: 2013. január 26. (szombat) További információ, jelentkezés itt, és a csatolt mellékletekben.
  • A Fejér Megyei Mérnöki Kamara idén is megrendezi hagyományos bálját 2013. március 02-án, a Magyar Király Szállóban. A részletes programot, egyéb információkat a melléklet tartalmazza.

Településfejlesztési koncepció

2013. február 22.

Az ARÉV Baráti Kör Egyesület szervezésében, a Gazdaság Háza földszinti nagytermében (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)
„Fejér megye településfejlesztési koncepció készítésének aktuális kérdései” címmel,
2013. február 22 –én  16 órai kezdettel
Balsay István és Igari Antal tájékoztató előadást tart.


A magyar népművészet képírása

2013. február 22.
Ezen a héten pénteken, 2013. 02. 22-én 18.00-kor lesz Grátz Antal előadása "A magyar népművészet képírásáról".

Helyszín: Albasoft Training Kft. / London Style Nyelviskola,
              Székesfehérvár, Trade center, Budai út 9-11.
              III. emelet, 317-es csengő! Belépő: 1.300,-Ft.
Előzetes jelentkezés Balogh Edina irodavezetőnél
              (tel: 70/9495-902 a létszám/férőhely miatt szükséges).

Bővebben...


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája