Tetőakadémia - 2013

2013. május 07. Veszprém
             május 16. Budapest


Szeretettel várjuk 
Önt és munkatársait a kilencedik éve minden évben megrendezett konferenciánkon,  a TETŐakadémia 2013 rendezvényen és a következő sorokban osztjuk meg Önökkel a konferencia bevezető gondolatait: 
 Azt már bizonyosan tudjuk, hogy változik Földünk éghajlata – és azt is, hogy ennek nagy valószínűséggel az emberiség az okozója: tehát mi magunk. De vajon mennyire tudatosult bennünk az, hogy ennek a változásnak mi lesz a következménye épületeinkre, épített környezetünkre?
A ma általunk megtervezett és megépített házakat ugyanis fennállásuk nagyobbik időhányadában már a megváltozott éghajlati hatások fogják érni.

Bővebben...


Regionális szakmai nap

2013. május 08. (szerda) 8:30

2013. május 8-án Törökbálinton kezdődik az ÉMSZ Regionális Szakmai Nap sorozata
"Energiatudatos épületburok" - Tetők és homlokzatok korszerű felújítása címmel.

A konferencián való részvétel előzetes regisztráció esetén, illetve ÉMSZ tagoknak ingyenes, a helyszínen bruttó 2.000 Ft.

MÉK: 2 pont (2013/149)

Tovább az online jelentkezéshez

Bővebben...


Továbbképzés felelős műszaki vezetők és műszaki ellenőrök részére

2013. április 23. kedd, 8:30-13:20
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a felelős műszaki vezetők és műszaki ellenőrök részére ingyenes szakmai továbbképzést tart 80 fő befogadására alkalmas saját oktatótermében.

Helyszín: Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.
Időpont: 2013. április 23.  8:30 (regisztráció) -13:20
További részletek, program a csatolt mellékletekben:


Kötelező továbbképzés

2013. április 12. (péntek) 8:30
A Fejér Megyei Építészek Kamarája a vonatkozó rendeletben (az építésüggyel kapcsolatos egyes szabályozott szakmák gyakorlásához kapcsolódó szakmai továbbképzési rendszer részletes szabályairól szóló 103/2006. (IV. 28.) Korm. rendelet) előírt szakmai „kötelező továbbképzés” -t tart  Székesfehérváron,  a Szabadművelődés Házában, 2013.04.12-én, 8:30 órai kezdéssel. A továbbképzési időszakban (5 év) a szakmagyakorlónak legalább egyszer részt kell vennie a tervezett időtartamú és témájú rendezvényen.

Bővebben...


VII. Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi Konferencia

2013. április 11. csütörtök, 10:00-15:00
Kedves Kollégák!
Szeretettel meghívjuk Önöket a  Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata és a Rockwool Hungary Kft. közös szervezésében megrendezésre kerülő konferenciára:
VII. Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi Konferencia, ÉTDR, OTÉK, OTSZ, ÉTV változásai a gyakorlatban


Konferencia helyszíne, időpontja:
Helyszín: Construma Szakkiállítás,
               Hungexpo Budapesti Vásárközpont
            1101 Budapest, Albertirsai út 10. 25. sz. épület
Időpont: 2013. április 11. csütörtök,  10:00-15:00

KÉRDÉSEKET VÁRUNK a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a lent olvasható előadások témáihoz kapcsolódóan. Az előadók ne csak általánosságban beszéljenek egy-egy témáról, hanem olyan konkrétumokról is, amelyek kiemelten érdeklik a tervezőket.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a konferenciaterem befogadóképessége korlátozott, így érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket, ülőhelyeket biztosítani.
A konferencián való részvétel és egyben a kiállítás megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linkeken lehet megtenni:

Bővebben...


GREEN CITY konferencia

2013. április 10.


Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a MAKEOSZ fővédnökségével a fenntartható települési zöld csúcs rendezvénye, a GREEN CITY konferencia. Helyszíne ismét a Construma (első napja, április 10-e), témája stílszerűen az épített elemek és az élő zöld együttléte – szimbiózisa.

Bővebben...


Zöldtetők a nagyvilágban - 2013

2013. április 09.

Zöldtetők a nagyvilágban 2013. A településfejlesztés új távlatai 

ZÉOSZ Konferencia

Időpont: 2013. április 09.

Anglia, Svájc, Finnország vagy Ausztria – mindegy hol élünk, ugyanazok a kérdések foglalkoztat bennünket: a jövő építészeti kihívásai és lehetséges megoldásai!

Bővebben...


"Első Beton" szakmai nap

2013. március 29. Székesfehérvár

Kreditpontos Szakmai Nap

Tisztelt Hölgyem / Uram !
 
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy cégünk szakmai napot szervez a magasépítési és mélyépítési területen szakmagyakorló tevékenységet végző mérnökök részére. A rendezvényt a Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara 1,5 pontra akkreditálta. Az előadás elsősorban az előregyártott vasbeton szerkezetek témakört öleli fel, a hozzá kapcsolódó témakörökkel, mint pl.: tervezési szempontok, alkalmazható kemikáliák, betonminőségek, ...

Bővebben...


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája