Lukács Róbert


Tagszám: 07-0165
Végzettségek: okleveles műszaki tiszt és magasépítő üzemmérnök
Cím: 2060 Bicske, Dózsa Gy. u. 24.
Telefon: +36 22 264-000
Mobilszám: +36 20 9 468 499
E-mail cím: lukacs.robert@bauszter.hu
Weboldal: epitetervezo.hu
Státusz: Tag
Jogosultságok: É3 07-0165 Lejár: 2023-05-29
MV-É 07-10165 Lejár: 2025-09-15

Munkahelyi adatok
 
Név: Bauszter kft
Cím: 2060 Bicske Dózsa Gy u. 24
Telefon: +36 20 9 468 499
Weboldal: bauszter.hu
Lukács Róbert
Lukács Róbert

Referenciaképek

4 lakásos lakóház családi házas övezetben.


Tervező:Burghardt József társtervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huCsaládi Ház 


tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi Ház félnyeregtető és nyeregtető kombinálásával.tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi ház kert felőli nézete. Az épület egyszintes tagolt garázzsal összeépítve készült. 
tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi ház 3 szinten

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huHelyi védelem alatt lévő épület átépítése. Meg kellett tartani az épület eredeti formáját és kialakítani egy a mai igényeket kielégítő otthont.

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu www. bauszter.huFedett terasz Délkeleti tájolással. Fontos volt a benapozás vizsgálat, hogy elviselhető legyen a terasz használata minden évszakban.
Kertépítővel közösen együttműködve készült. 

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Mediterrán típusú családi ház jelenleg építés alatt

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huA Lindab gyors lakóház rendszerére lett tervezve az épület. Az első konstrukció nem tudott nagy nyílásáthidalásokat, ezért keskenyek az ablakok.

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu ; www.bauszter.huLovastanya Az építtető a határban terveztette meg egy egységben a lakóépületét, gazdasági épületét és az istállókat. Az épület alaprajza háromágú csillag.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huLovastanya Az építtető a határban terveztette meg egy egységben a lakóépületét, gazdasági épületét és az istállókat. Az épület alaprajza háromágú csillag.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Udvar felőli kép
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Közterület felöli kép
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Az eredeti épület képe
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huCsaládi ház tetőtér beépítéssel. A megrendelőnek fontosak voltak az oszlopok, a tetőtér beépítés miatt, határértéken vannak az arányok


tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi ház tetőtér beépítéssel. Az volt a megrendelői igény hogy az épület ne legyen nagy. 


tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Farm lakóépülete az erdő szélén. tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Pincészet. 100 éves pince átépítése, vendégszobák kialakítása, a borász technológia kialakítása.
Partoldalba épült három szintes épület.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huHárom szintes csalási ház a dombon. Külföldön dolgozó tulajdonos az Ausztriai házakat kedvelte meg. terveztem neki egyet.


tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Télikert és terasz. Az épület nem rendelkezik nappalival. Az étkezője is minimális megvilágítású. A terasz került megbővítésre, az eltolható üvegfelülettel adódik az udvarral a közvetlen kapcsolat. Szellős és világos.

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu szrliget lakpark Rep.2010.10.22. 061v3 copy.jpgLátvány a teraszról! Fedett terasz Délkeleti tájolással. Fontos volt a benapozás vizsgálat, hogy elviselhető legyen a terasz használata minden évszakban.
Kertépítővel közösen együttműködve készült. 
tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Tetőtéri belső. Látványterv


Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huModern kúria. A falu határában épített egyszintes épület

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huTeherautó garázs és kiszolgáló épület. Hagyományos falazott pillérek, fa tetőszerkezet, lindan lemez borítás. 
Jelenleg eladó! telephellyel együtt Bicskén.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huHelyszínen vetett vályogtéglából készült hagyományos parasztház lakóépület.

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.hu

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája