Lukács Róbert


Tagszám: 07-0165
Végzettségek: okleveles műszaki tiszt és magasépítő üzemmérnök
Cím: 2060 Bicske, Dózsa Gy. u. 24.
Telefon: +36 22 264-000
Mobilszám: +36 20 9 468 499
E-mail cím: lukacs.robert@bauszter.hu
Weboldal: epitestervezo.hu
Státusz: Tag
Jogosultságok: É3 07-0165 Lejár: 2028-05-29
MV-É 07-10165 Lejár: 2025-09-15

Munkahelyi adatok
 
Név: Bauszter kft
Cím: 2060 Bicske Dózsa Gy u. 24
Telefon: +36 20 9 468 499
Weboldal: bauszter.hu
Lukács Róbert
Lukács Róbert

Referenciaképek

4 lakásos lakóház családi házas övezetben.


Tervező:Burghardt József társtervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyeregtetős családi ház 
Déli irányból a főbejárat nem csak megmozgatva van hanem, bédi az épületet a felmelegedéstől. A tetőtérhez teraszt biztosít.

Tervező Lukács RóbertCsaládi Ház 


tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Nyeregtetős családi ház a déli irányban boltívek mögé rejtet tornác.

Tervező: Lukács RóbertAz épület mögött magas löszfal van. A löszfalban pince van vájva. Az udvar az épület mögött található 4 m magasságban. Az épületnek két tetőtéri szintje van.

tervező : Lukács Róbert Harci gerincre épített, nagy panorámájú épület. Uralja a területet. Alápincézett kivitelben készült.Lőrincünk első családi háza, szerény barátságos családi otthon. Részben alápincézve. Az észak keleti homlokzat fogadja a felkelő napot. A kánikulában a közel lévő szomszédos ház védi a felmelegedéstől. Mire hazaérünk a munkából, jöhet a lenyugvó nap melege.
tervező :Lukács RóbertCsaládi Ház félnyeregtető és nyeregtető kombinálásával.tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi ház kert felőli nézete. Az épület egyszintes tagolt garázzsal összeépítve készült. 
tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Családi ház 3 szinten

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huHelyi védelem alatt lévő épület átépítése. Meg kellett tartani az épület eredeti formáját és kialakítani egy a mai igényeket kielégítő otthont.

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu www. bauszter.huA megrendelő sok bontott fát szerzett be az épület megépítéséhez, praktikus okokból a vasbeton pillérek,sem maradhattak el 

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu IMG_20180622_170146.jpgEgy mediterán ház hátsó kertje, sajnos nem fogadták el a nagy hátsó fedett teraszt a tervben. Látható hogy árnyékolni kell utólag a délnyugati teraszt.

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Jól kicsiszolt alaprajzú mediterrán ház.

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Mindegyik terasz jó valamire. Földszinten az étkezőből kiülni kávézni. tetőtérbrn kirakni az ágyneműt napozni, Bejáratban hosszasan búcsúzni a vendégtől.

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu IMG_20200109_104108.jpgEzt hívják amerikai íipusú háznak, körben lekontyolt tetővel.

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Fedett terasz Délkeleti tájolással. Fontos volt a benapozás vizsgálat, hogy elviselhető legyen a terasz használata minden évszakban.
Kertépítővel közösen együttműködve készült. 

tervező: Lukács Róbert Bicske   www.epitestervezo.hu   www.bauszter.hu Mediterrán típusú családi ház jelenleg építés alatt

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huA Lindab gyors lakóház rendszerére lett tervezve az épület. Az első konstrukció nem tudott nagy nyílásáthidalásokat, ezért keskenyek az ablakok.

Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu ; www.bauszter.huLovastanya Az építtető a határban terveztette meg egy egységben a lakóépületét, gazdasági épületét és az istállókat. Az épület alaprajza háromágú csillag.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huLovastanya Az építtető a határban terveztette meg egy egységben a lakóépületét, gazdasági épületét és az istállókat. Az épület alaprajza háromágú csillag.
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Udvar felőli kép
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Közterület felöli kép
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.huNyaralóból kialakított lakóház. A meglévő épület toldásával készült kétszintes épület.
Az eredeti épület képe
Tervező: Lukács Róbert Bicske www.epitestervezo.hu;  www.bauszter.hu

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája