2020-12-07 (E-ügyintézés)

Kedves Kolléganők, Kollégák!

December 4-én a MÉK élesítette a Kamarai e-Ügyintézés oldalát.
Mellékelek egy kivonatot az "e-Ügyintézés segédlet" szakmagyakorlókat érintő részéből. Most már mindenki nyomon tudja online követni pl. a továbbképzési pontjait. (A linkre való kattintás után ügyfélkapus belépés is lehetséges.N.L.2022-10-10)
"A Kamarai e-Ügyintézési rendszerbe (https://eugyintezes.mekon.hu/index.php?u=e-ugyintezes) un. MÉK azonosítóval lehet bejelentkezni. A MÉK azonosító nem más, mint a szakmagyakorló területi építész kamarák által vezetett névjegyzéki nyilvántartásban szereplő e-mail címe és a hozzárendelt jelszó párosa. Mivel a szakmagyakorlók nyilatkozhatnak adataik egy részének publikusságáról (az un. alap adatok, mint név, cím kötelezően publikusnak kell lennie a Kamarai törvény szerint), így gyakran előfordul, hogy a tag e-mail címe a területi kamara rendelkezésére áll ugyan, az mégsem jelenik meg az online névjegyzékben a névjegyzéki adatlapon. Az email cím publikussága azonban nem feltétele a belépésnek.
A rendszer használatához előzetes regisztrációra nincs szükség, az egyetlen követelmény a területi kamarák által vezetett tagsági nyilvántartásban szereplő (személyes adatoknál rögzített, publikus vagy nem publikus) érvényes e-mail cím megléte.
Az első belépéshez jelszó emlékeztetőt kell kérni, ami a későbbiekben is bármikor megismételhető."

További vírusmentes napokat, vigyázzatok magatokra, egymásra!

Üdvözlettel: Németh László
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája