"YBL MIKLÓS EMLÉKHÁZ" Székesfehérvár, Várkörút - tervpályázat

Határidő: 2015. január 06.
Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata  "YBL MIKLÓS EMLÉKHÁZ" megnevezéssel, nyílt, építészeti tematikájú pályázatot hirdet meg.
Ybl Miklós születésének kétszázadik évfordulója kapcsán a 2014. év az Ybl-bicentenárium jegyében telik. Az emlékév kifejezett célja Ybl munkásságának felelevenítésével a társadalom figyelmét az építőművészet felé fordítani, melyhez a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata pályázati felhívásával kíván csatlakozni.


A Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata, valamint a tervezési program helyszínének virtuális otthont nyújtó Székesfehérvár Megyei Jogú Város nem kapcsolja a jelen felhívást bármely kivitelezés vagy közvetlen megvalósítás céljához.
A pályázat célja felvázolni egy olyan épületegyüttest, mely méltó emléket állít az alkotónak és életművének, alkalmas építészeti témájú rendezvények, kisebb konferenciák befogadására, valamint inkubátorház jelleggel is bír (bérműtermek), miután az építőművész emlékét szülővárosában, Székesfehérváron alig néhány műalkotás őrzi.

A tervpályázattal kapcsolatos további információ ITT .
( A pályázat benyújtásának határidejéig a 40. életévét be nem töltött építőművész, építészmérnök, építész, belsőépítész végzettségű természetes személyek nyújthatják be pályázatukat.  N.L. ? )
Kiírás a mellékletben:
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája