Bence-hegyi kilátó ötletpályázat – 2015 - eredményhirdetés

Határidő: 2015. február 20.
Tisztelt Pályázók!

A bíráló bizottság zárójelentése elkészült, melynek alapján a Bence-hegyi kilátó ötletpályázat ünnepélyes, sajtónyilvános eredményhirdetésére 2015. április 23-án került sor a felújított Várkert Bazárban. A legjobbnak ítélt három pályázatot Eltér István, a Magyar Építész Kamara alelnöke méltatta.További részletek a vadex.hu oldalán ITT , a kormany.hu oldalán ITT .


Tisztelt Pályázók!

A Bence-hegyi kilátó ötletpályázatra beérkezett tervdokumentációk bírálata megtörtént. A kiválasztott, és bemutatásra is kerülő pályázatokat benyújtók részére az ünnepélyes és zártkörű eredményhirdetésre a meghívókat a Miniszterelnökség már kiküldte.  A kiválasztásra nem került pályázatok benyújtóit e-mailben értesítjük, hol kaphatják vissza benyújtott pályázati anyagukat.

Honlapunkon a díjátadást követően tesszük közzé az első három helyezett pályázatot.

Székesfehérvár, 2015. április 7.

Tisztelettel
Majoros Gábor vezérigazgató
VADEX Mezőföldi Zrt.


Tisztelt Pályázók!

A Bence-hegyi kilátó ötletpályázatra beérkezett tervdokumentációk átvizsgálása és bírálata megtörtént. Az ünnepélyes eredményhirdetésre ez év április közepén fog sor kerülni a budapesti Várkert Bazárban. Honlapunkon ezt követően tesszük közzé a díjazott pályázatokat. Egyidejűleg minden pályázót külön is kiértesítünk.
 
Székesfehérvár, 2015. március 24.

Tisztelettel

Majoros Gábor vezérigazgató
VADEX Mezőföldi Zrt.

Tisztelt Pályázók!


A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács, valamint a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt., mint kiírók nevében tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a "BENCE-HEGYI KILÁTÓ ÖTLETPÁLYÁZAT – 2015" megnevezéssel kiírt nyílt, titkos, építészeti tematikájú meghirdetett ötletpályázat elbírálásának, illetve eredményhirdetésének határidejét 2015. március 31-ig meghosszabbítjuk.

A meghosszabbítás indoka, hogy a pályázatra örömtelien nagyszámú, összesen 156 darab pályamű érkezett, ez a nagy mennyiség előre nem volt várható.
A pályázat eredményhirdetéséről külön tájékoztatást adunk.

Székesfehérvár, 2015. március 3.
 
Tisztelettel: Majoros Gábor vezérigazgató
VADEX Mezőföldi Zrt.
(Olvasható a VADEX honlapján ITT)
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája