Ezen az oldalon a hirdetések mellett a nyilvántartottak, tagjaink saját szerkesztésű közleményeinek adunk helyet, melyek tartalmáért a Fejér Megyei Építészek Kamarája felelősséget  nem vállal.


Álláshirdetés

2014. január 09.
Építésvezetőt keresünk középfokú szakirányú végzettséggel állattartó telepen történő beruházás előkészítésére, irányítására. Munkavégzés helye: Veszprém megye. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, referenciamunkák ismertetésével, bérigény megjelölésével az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet 2014 január 30-ig.

Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája - Közlemény

2013. november 28.
Tisztelt Kollégák!

A Bischoff Hungary Ltd. nevű cég meghívásos tervpályázatnak nevezett felkérést küldött öt építésznek lakóház tervezésére a Veszprém, Ibolya u.6. alatti telekre.
Ebben beépítési tanulmányt és vázlattervet kér ingyen, hozzá ajánlatot a további tervfázisokra.

A kiírás nem elégíti ki a tervpályázatokra vonatkozó 305/2011.Korm. rendelet követelményeit.
E rendelet alkalmazása ugyan csak a közbeszerzési törvény szerint ajánlatkérőnek minősülő szervezetek számára kötelező (1.§ (1)), de a rendeletet önként alkalmazó személyre, illetve szervezetre is alkalmazni kell minden rendelkezését. (1§ (2))
Ha az említett eljárást nem változtatnák, pusztán nem neveznék tervpályázatnak, akkor is felvetődne a rendelet alkalmazásának kötelezettsége, mert de facto pályázatról lenne szó, hiszen építészeti tervjavaslatok összevetése és rangsorolása útján az adott tervezési feladat megoldására alkalmas tervező kiválasztása történne, ami a rendelet szerint a tervpályázat célja. (1.§ (1))

Etikai szabályzatunk 7., 10. és 11.§-a tiltja a jogszerűtlen eljárásban és pályázatban való részvételt!

Bővebben...


Állásajánlat

2013. május 30.
A Tecton Kft. keres építész munkatársakat.
Jelentkezési határidő: 2013. június 30.
További részletek ITT.

Közlemény

2013. május 15.
Tájékoztatom T. Tervező Kollégákat, hogy a Székesfehérvár, Szent Gellért u. 31.sz. alatti lakóépület átalakítási-bővítési engedélyezési tervét építtető megbízása alapján 2005-ben átterveztem, a tervezési díj nem került kifizetésre. Felhívom T. Kamarai Tagtársakat, hogy a tárgyi épületre tervezési megbízást ne vállaljanak !

Bencsik Lajos - ÉKE-07-7020

Eladó telkek

2013. május 07.

Tavaszi akció

2013. május 07

Álláskeresés

2013. március 19.
Tervezésben , műszaki ügyintézésben jártas kamarai tag részmunkaidőben vállal felelős műszaki vezetés , vagy műszaki ellenőri állást gazdálkodó szervezetnél, korlátozás nélküli feladatokra.
Bér : személyes megbeszélés szerint, aktuális munkákra vetítve.

Név:  Kocsis Gyöngyi - Székesfehérvár
         Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         Mobil: 06-20-3554547

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája